Política de Privacitat Xarxes Socials

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a la/es Xarxa/es Social/s Twitter i Instagram, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

 

Dades de ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT:

 

 • NIF: G66236167
 • DIRECCIÓ: CARRER SERRAT DE LA CREU 10 – 08554 SANT MIQUEL DE BALENYÀ (SEVA)
 • CORREU ELECTRÒNIC: ferran@agfmp.cat
 • DOMINI WEB: www.estellamontseny.cat

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

 

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

 

ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

 

En relació als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 

   • Accés: vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
   • Rectificació: només es podrà satisfer en relació a la informació que es trobi sota el control de ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret ha de exercir-lo davant la Xarxa Social.
   • Cancel·lació i/o oposició: com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de BASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENTE, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT realitzarà les següents actuacions:

 

   • Accés a la informació pública del perfil.
   • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT.
   • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
   • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

 

PUBLICACIONS

 

L’usuari, un cop unit a la pàgina de ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

 

ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

 

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

 

Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT, però sí que romandran a la Xarxa Social.

 

CONCURSOS I PROMOCIONS

 

ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

 

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

 

PUBLICITAT

 

ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.

 

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de ASSOCIACIÓ DE GESTIÓ FORESTAL MONTSENY PONENT perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.